2021admin

Tour 2021

Kinderkaravaan Tour  2021: 

Wij gaan gewoon op pad deze zomer! ? Alleen nog één zomer anders dan normaal. Dit jaar i.p.v. met onze nieuwe show met de Kinderkaravaan van Circus Snor. Een actief buitenprogramma voor kinderen van 6  t/m 12 jaar, vol circuslessen, spelletjes en verwondering. Graag waren we weer op pad gegaan met de nieuwe voorstelling en tent. Alleen is dat dit jaar simpelweg te lastig te organiseren.

Praktische info
* Deelnemers kunnen zich 15 minuten voor aanvang van het programma melden bij het hek. Hier ontvang je een naamsticker.
* De activiteit duurt 2 uur en start  om 10:00 en duurt tot 12:00 uur. (Op sommige locaties is er een extra MIDDAGprogramma van 13:00 tot 15:00 uur)
* Er is plek voor ongeveer 45 kinderen.
* Kaartjes voor de activiteit kosten € 9,- per kind. Het is alleen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (hoe graag vaders en moeders dan ook mee willen doen)
* Ouders en verzorgers zijn welkom om buiten de hekken te gaan genieten van een drankje en hun rust.
* Kinderen krijgen tijdens het programma wat te drinken. Het is mogelijk om ze ook iets mee te geven voor de korte pauze.
* Regen? Dat kan natuurlijk een keer gebeuren. In principe gaan we gewoon door bij een druppel of leggen we het programma even stil. Wordt het heel nat en guur zullen we alles annuleren en verplaatsen.
* Vergeet je kind niet in te smeren of een petje mee te geven.
* Vragen? Of meer info? Check onze facebook of mail info@circussnor.nl


Bekijk de speellijst hier.

Bestel de kaarten hier.

« van 2 »